The Tower Tips, Trucks en Hulp

Gemakkelijk is het wel een handleiding voor The Tower, het popupaire spel gemaakt door Ketchapp voor iPhone, iPod en iPad. Je moet een zo hoog mogelijke toren bouwen en dat is behoorlijk lastig. Uiteraard ga je zoeken naar cheats en hints om wat hulp te hebben. Wij hebben een paar goede tips voor je zodat het wat makkelijker wordt een goede toren te bouwen.
Lees verder voor een aantal tips en trucs voor The Tower!
 
-Neem Uw tijd. Drop het stuk zo nauwkeurig mogelijk. Een van de overhang zal afbreken, en dan zal uw volgende stuk van hetzelfde formaat als uw laatste stuk zijn.
-Hoe kleinere uw stukken worden, hoe sneller ze bewegen voordat je ze laat vallen, waardoor het moeilijker om nauwkeurig te zijn.
-Als je meer snelheid maakt verdien je meer punten. Hoe meer punten je hebt, hoe nauwkeuriger je moet zijn.

-Met perfecte drops verdien je tien keer meer munten dan de “goede” drops.
-Gebruik de boosts, maar sommige van hen zijn meer nutteloos dan anderen.
-“The Head Start’ is veruit de beste van alle boosts. Tik op de meter als het zo dicht mogelijk bij de top zit voor de grootste voorsprong.

-Wanneer het spel je vertelt dat vloeren beter passen wanneer je tempo erin gooit is dat een leugen. Vloeren passen precies hetzelfde en sneldheid maakt geen reet uit.
-De muntverdubbelaar is nergens goed voor. Het kost je 1000 munten en je verdient er nooit meer dan 500. Of je moet het perfect doen, bijna onmogelijk.
-Die insurance power up is ook nutteloos. Een extra vrije herstart op je laatste moment, vaak een klote locatie. Mijd het dus.
 
-U kunt een extra leven te gebruiken aan het einde van een level, en het zal u mee terug naar de oude controlepost. Deze en de vorige power up zijn alleen nuttig wanneer je sterft heel vroeg op en je laatste checkpoint was op een groot stuk.
-Het Een “goede” match verdien je twee munten. Het maken van een “perfect match” verdien je twintig munten.

-Als U zich wilt om ontdoen van de reclame-, speel het spel in vliegtuigmodus of schakel uw wifi uit om het te laten gebeuren.
-Als u een Hex-editor hebt voor de Android versie van het spel, of iExplorer op PC of een iOs versie kun je het spel vrij gemakkelijk hacken en de high score veranderen.